In een gesprek kijken we wat jouw behoefte en reden is om je onderneming te verduurzamen.                             Na de duurzaamheidscheck heb jij inzicht in hoe duurzaam je onderneemt. Vanuit daar kijken we op welke bedrijfsonderdelen je verder duurzaam wilt ondernemen.

Jij kiest of je via mijn online programma zelf de stappen naar duurzaam ondernemen maakt. Of dat je wilt dat het voor je gedaan wordt. Uiteraard kunnen we ook kijken naar aparte onderdelen waarop je duurzaam wilt ondernemen.

Ik heb al veel uitgezocht en ingevoerd in mijn eigen onderneming. Als ik iets niet weet zoek ik het voor je uit. Jij hoeft het wiel dus niet opnieuw uit te vinden en je kostbare tijd daarin te investeren.

Ik werk aan de hand van de principes:
🍃afspraak is afspraak
🍃er zijn geen problemen, alleen maar uitdagingen
🍃 als ik iets doe, doe ik het goed

Alle beslissingen die ik neem leg ik langs de lat van mijn persoonlijke waarden zoals vrijheid / onafhankelijkheid, creativiteit, balans, energie, passie en ontwikkeling.

Andri Jansen van NiekerkEigenaar van Arts & Crafts Avenue
Lees verder
Heel erg tevreden met het voorstel van Marloes voor duurzaam verpakkingsmateriaal! Zo blij mee! Ik gebruik het als naslagwerk. En hoef nu niet zelf te zoeken.
Danielle van HierdenEigenaar Fijnomhiertezijn
Lees verder
Marloes is een sterke, onafhankelijke vrouw met een positief karakter en een enorm doorzettingsvermogen.
Sharon NoijaEigenaar Via Sharon Coaching
Lees verder
Jouw document geeft mij een overzicht om mee te nemen in mijn eigen missie als coach en ondernemer. Om zo bij te dragen aan duurzaam werk- en levensgeluk van mijn klanten. En adviseur voor de zakelijke markt. Ik zie het dan ook als een mooi groeidocument voor de toekomst. Ook inspireert het me om groter te denken
Harriet van der WindenDirector IT, Landal GreenParks
Lees verder
Marloes is een opgewekte organisator die structuur aan kan brengen, leergierig is en altijd een zonnige kijk op de wereld meebrengt.
Ina VisserBack Office Applicatiebeheerder, Landal GreenParks
Lees verder
Marloes is een intelligente vrouw met een warme persoonlijkheid. Iemand met een groot hart, die ook door kan pakken om een doel te bereiken. Zij laat anderen in hun waarde en wilt zich blijven ontwikkelen. Zij zoekt naar nieuwe uitdagingen en mogelijkheden en is geïnteresseerd in de wereld om haar heen.
Previous
Next
12 tips om duurzamer te ondernemen

Vraag hier je 12 tips aan hoe je duurzamer kunt ondernemen