Op de home pagina gaf ik al aan dat ik een communicatieve pietje precies ben en een kei in organiseren.

Wie ben ik nog meer?
Natuurliefhebber. Creatieveling. Iemand met een groen hart. Beeldhouwer. Ik houd van lachen en gooi er op z’n tijd een grap tussendoor. Als de situatie het toelaat uiteraard. Resultaatgericht en een levensgenieter.

Waarom duurzaam ondernemen?
Ik heb 25 jaar in loondienst ervaring opgedaan, waarvan ruim 20 jaar bij hetzelfde bedrijf. In mijn laatste functie was ik werkzaam als IT-manager.
Maar nu heb ik het roer omgegooid en ben ik voor mijzelf begonnen.

Waarom? Omdat ik wil doen waar mijn passie ligt. Waar ik blij van word en energie van krijg. Daarnaast redt de aarde het niet alleen en heeft zij onze hulp hard nodig om beter te worden voor de mensen na ons. Ik draag daar graag mijn steentje aan bij. In de breedste zin van het woord. 
People, Planet en Prosperity met daarin de juiste balans.

Ik heb bewust gekozen voor locatie onafhankelijk werken. Zo heb ik de juiste balans tussen werk en privé en beperk ik mijn reistijd.
Dat laatste is niet alleen beter voor mijzelf, maar ook voor het milieu.

Mijn rodelongeluk is mijn grootste cadeau
Op de home pagina kon je lezen dat ik ervaren heb dat mijn rodel ongeluk mijn grootste cadeau ooit is geweest.

Waarom ik dat zo stellig zeg?
Ik liep daarbij onder andere rugletsel op en kreeg de ultieme test op doorzettingsvermogen en positiviteit. Ik ben met vlag en wimpel geslaagd. Kan niet bestaat niet bij mij. Niet bij mijn problemen bij mijn rug en ook niet voor de mensen waarmee ik samenwerk.

Practice what you preach

Voor mij betekent duurzaam zijn op een respectvolle manier omgaan met de mensen op deze mooie planeet en de aarde zelf. Dat ik ervoor zorg dat mijn aanwezigheid  een beperkte impact heeft op de aarde. Ik probeer mijn eigen footprint zo veel mogelijk te beperken. Dat zie je in mijn bedrijf terug doordat ik zelf ook doe wat ik andere ondernemers adviseer.

Ik ben die aanjager voor je, die stok achter de deur en zorg ervoor dat je focust op je ondernemersdroom. Samen kijken we hoe jij duurzamer gaat ondernemen.

Wil je weten wat ik voor je kan betekenen?

12 tips om duurzamer te ondernemen

Vraag hier je 12 tips aan hoe je duurzamer kunt ondernemen