Klaar voor een duurzame toekomst met je bedrijf

Jij hebt je plek in de markt al veroverd met jouw schitterende, handgemaakte creaties. Sterker nog, het loopt zo goed dat je met je bedrijf op een omslagpunt bent gekomen waardoor je bepaalde (rand) zaken anders wilt en moét gaan aanpakken.

Aarde boven geld
Foto: Markus Spiske - Unsplash

Duurzaamheid vind je belangrijk, zowel privé als zakelijk, en op hoofdlijnen heb je duurzaamheid al wel doorgevoerd binnen je bedrijf. Maar op sommige onderdelen nog niet, of mag het zeker meer. Je komt er alleen niet aan toe doordat je bedrijf zo enorm hard groeit.

Je weet dat jij als bedrijf nog meer met duurzaamheid kan, maar wat precies en hoe, daar heb je simpelweg de tijd niet voor om dat uit te zoeken en door te voeren.

Die behoefte om met je bedrijf nog meer van betekenis te zijn voel je in elke vezel van je lijf, maar het frustreert tegelijkertijd ook enorm omdat je er niet aan toekomt.

Je weet ook dat je (potentiële) klanten duurzaamheid belangrijk vinden. Sterker nog het is juist een van jouw USP’s.

Herken jij dit?

🌿Je creatieve bedrijf draait meer dan goed, en toch kun je er niet niet helemaal volop van genieten. Je weet dat er op een aantal onderdelen nog wat mist qua duurzaamheid. Je wilt niet alleen maar meer geld verdienen. Sterker nog je merkt zelfs dat dat steeds minder is wat jou drijft en ook niet je geluk bepaald. Jij wilt met jouw bedrijf nog meer van betekenis zijn dan je nu al bent, en dat dat nog niet op alle onderdelen lukt frustreert je steeds vaker.


🌿
Je merkt dat je door tijdsgebrek op bepaalde gebieden nog beslissingen neemt waarvan je weet dat ze niet duurzaam zijn. Uit gemak, en soms ook loyaliteit aan anderen, blijf je ze toch nemen.  Ook al weet je dat ze slecht of zelfs uiteindelijk duurder zijn. Of het nou is omdat je die leverancier waar je al zo lang mee werkt niet voor het hoofd wilt stoten, of dat je geen tijd hebt om naar een goed passend duurzaam alternatief te zoeken. Diep van binnen weet je dat het anders moet en schaam je je daar best voor dat je nog te makkelijk die niet duurzame keuzes maakt.


🌿
Gadverdamme! Je had je bedrijf zo mooi rondom jouw levensstijl ingericht zodat je volop kon genieten van al het moois om je heen. Onder andere ook door de financiële vrijheid vanuit je bedrijf. Je had een goede balans tussen privé en zakelijk, maar door de groei van je bedrijf dreig je niet alleen de balans te verliezen, maar ook dat je concessies moet doen op bepaalde zaken rondom duurzaamheid. En daar baal je echt enorm van.


🌿
Je bent nu echt klaar met dat gepruts om dozen te hergebruiken van producten die jij ontvangen hebt om jouw creaties te versturen. Het is wel duurzaam, maar je hebt er simpelweg de tijd niet meer voor om daar je kostbare tijd in te stoppen. Om nog maar te zwijgen dat het er niet echt professioneel uitziet..

Zonnebloemen en windmolen

Hoe mooi zou het zijn als jij weet dat op alle onderdelen binnen je bedrijf duurzaamheid een belangrijk aandeel heeft.

Hoe ga jij met de ontwikkelingen mee als organisatie, zodat je niet alleen je omzetdoelen blijft halen, en kosten bespaart, maar ook dat positieve verschil vergroot?

Hoe zou het voor je zijn als?

🍃 Duurzaamheid opgenomen is in je hele bedrijf en je daardoor nog trotser op je bedrijf kunt zijn. Niet alleen omdat je goed draait, maar ook sociaal onderneemt en succesvol bent. Jij maakt een verschil in de wereld, niet alleen met je unieke creaties, maar ook met je bedrijf. Je hebt een positief effect op milieu, maatschappij en natuur en voegt op meerdere gebieden waarde toe.


🍃
Je snapt welke acties wel en niet duurzaam zijn, maar belangrijker nog, je er niet elke keer meer over na hoeft te denken. Scheelt een hoop hoofdbrekens en frustraties en het voelt ook nog eens goed ook.


🍃
Je beslissingen neemt in je bedrijf die zowel goed voelen voor je bedrijf als voor deze mooie planeet. Je met degenen met wie je samenwerkt in gesprek gaat om te kijken waar het duurzamer kan, zodat je je duurzame relaties ook aan kunt houden.


🍃
Je je privé werk balans weer terug hebt en jouw bedrijf weer rondom jouw levensstijl ingericht in plaats van andersom. Hoe heerlijk is dat! Je kunt weer volop gaan genieten van al het moois om je heen en alle leuke dingen die je wilt en kunt doen door de financiële vrijheid dat je bedrijf je geeft.


🍃
Je niet meer struikelt over allerlei lege dozen die je bewaarde zodat je ze kon hergebruiken om jouw creaties in te verpakken. En je ook een hoop tijd bespaart door er niet meer mee te hoeven prutsen. Je hebt nu professioneel en duurzaam verpakkingsmateriaal dat ook nog eens aansluit bij de uitstraling van je bedrijf.


🍃
Duurzaamheid eindelijk terug te zien is in alle onderdelen van je bedrijf. Je denkt nu zelfs: had ik dit maar eerder opgepakt.

Dat is allemaal mogelijk als je mijn 1 op 1 traject ‘Klaar voor een duurzame toekomst met je bedrijf’ volgt.

In 8 online sessies kijken we samen naar waar jij in je bedrijf duurzaamheid nog verder kunt invoeren en voor je kan laten werken. Op een praktische en luchtige manier, het onderwerp is al serieus genoeg.

be the change

Dit is waar je na het traject mee naar huis gaat:

🌱Vol vertrouwen ben jij nu helemaal klaar voor de duurzame toekomst. Je weet waar je staat qua duurzaamheid binnen je bedrijf en ook waar je actie kunt ondernemen.


🌱
Naast je bedrijfsmissie staat ook je maatschappelijke missie nu als een huis en loopt die als een rode draad door je bedrijf heen


🌱
Je weet wat je kunt doen om nog meer bij te dragen aan een positief effect met je bedrijf op milieu, maatschappij en natuur omdat je concrete doelen hebt voor de korte, middellange en lange termijn.


🌱
Jij weet welke keuzes je kunt maken op gebied van duurzaamheid zoals kostenbesparing en duurzame producten, zodat je bewuste afwegingen maakt en ook bewust kiest om wel of niet bepaalde keuzes te maken


🌱
Inzicht op welke onderdelen je kosten kunt besparen, en die ook nog eens bijdragen aan een betere wereld. Denk hierbij bijvoorbeeld aan verlagen van je energieverbruik, minder verzendkosten, of beter omgaan met verspilling


🌱
Duurzaamheid is op alle onderdelen een vast onderdeel van je bedrijf geworden. Het loopt echt als een groene draad door je bedrijf.


🌱
Je maakt niet alleen financiële winst, maar ook winst voor mens en milieu, waardoor jij van nog meer betekenis bent met je bedrijf.


🌱
Je hebt een duurzaam handboek waarin al je duurzame acties en plannen staan. Je hebt zo niet alleen een handig en mooi overzicht, maar ook een duurzaam stappenplan.

Ik heb wat zaken aangepast in mijn aanbod vandaar dat de investering voor dit traject nu tijdelijk slechts 897 euro, of 2x 465 euro is.

Let Op: Als ik de laatste puntjes op de welbekende i heb gezet wordt de investering voor dit traject een fors stuk hoger.

Dit krijg je allemaal:
🌿 Advies en tips op maat speciaal voor jouw bedrijf
🌿 8 online 1 op 1 live sessies van circa 1,5 uur
🌿 Een digitaal duurzaam handboek inclusief een actie- en stappenplan
🌿 Digitale checklists
🌿 Toegang tot mijn online omgeving met allerlei handige informatie

Het is allemaal online en digitaal, we gaan tenslotte voor meer duurzaamheid toch?

Wanneer is dit traject niet voor jou?

🍃 je alleen voor de marketing / ‘voorkant’ duurzaam wilt zijn, maar niet echt in actie wilt komen 
🍃 als je denkt dat 1 keer een pak gerecycled papier kopen al duurzaam ondernemen is
🍃 je duurzaamheid een hype of te duur vindt (maar dan was je denk ik al niet tot hier gekomen)
🍃 als steeds meer geld verdienen voor jou het allerbelangrijkste is 

Dit is wat anderen over het traject zeggen:

Sandra Velthuizen
Lees verder
Wat mij erg aansprak is dat het is onderverdeeld in 5 stappen: Refuse, Reduce, Reuse, Repurpose en Recycle. Iedere stap wordt goed uitgelegd en het brengt je ook op nieuwe ideeën, omdat er duidelijke voorbeelden en tips worden gegeven. Als ondernemer kun je nog verrassend veel doen om een steentje bij te dragen aan een duurzame wereld.
Minke Brandsma
Lees verder
Heel waardevol en bedrijven zullen hier zeker vooruitgang mee boeken qua duurzaamheid.
Previous
Next

De investering is op dit moment slechts 897 euro, of 2x 465 euro. Dit omdat ik wat zaken heb aangepast in mijn aanbod. Daarom is de investering voor dit traject nu nog voor een lagere prijs beschikbaar. 

Nog even kort op een rijtje wat je krijgt:

🌱 Advies op maat
🌱8 online live sessies
🌱 Je eigen duurzame handboek inclusief actie- en stappenplan met daarin SMART doelen om nog meer duurzaam te ondernemen
🌱 Toegang tot mijn online omgeving met allerlei handige en praktische informatie

Veel gestelde vragen

Hoeveel tijd kost dit traject mij?

Kan ik in termijnen betalen ?

Hoe gaat het als ik mij aangemeld heb?

Het zijn 8 online live sessies van gemiddeld 1,5 uur. Elke week heb je een sessie, dus in twee maanden tijd ben jij klaar om echt dat verschil te gaan maken met je bedrijf.

Past het niet om het bedrag in één keer te betalen, dan is het ook mogelijk om in twee termijnen te betalen. Neem dan contact
met mij op.
Termijn 1 – 465 euro;
Termijn 2 – 465 euro

Nadat je je hebt aangemeld en betaald ontvang je een bevestigingsmail. Binnen 24 uur neem ik dan contact met je op om de eerste sessie in te plannen.

Vraag je af wat het je kost als je uiteindelijk niets doet,
of zelf maar wat probeert?