De 'Hoe doe je groen met je bedrijf' Tips

Laat je inspireren, verbazen en informeren op het gebied van duurzaamheid en duurzaam ondernemen voor je creatieve bedrijf. Duurzaam doen en zijn houd niet op bij je bedrijf, of ben, of doe je alleen in je privé leven.

Nieuwsgierig? Meld je dan hieronder aan voor mijn ‘hoe doe je groen met je bedrijf tips’.

What you do MAKES A DIFFERENCE and you have to decide what kind of difference you want to make

Groen
Inspiratie
Bea van den Bosch
Lees verder
Super leuk Marloes! Een nieuwsbrief die ik van begin tot einde gelezen heb! En alle apparaten ga ik nu uitdoen die ik niet gebruik! Thanks!
Helen van Meeuwen
Lees verder
Marloes haar passie voor duurzaamheid weet zij op een inspirerende manier neer te zetten en daarmee zorg te dragen dat ik elke keer weer bij mijzelf na ga kan ik zelf nog meer doen. Haar tips en advies zijn waardevol voor elke ondernemer die duurzaamheid serieus neemt.
Jessy de Boer
Lees verder
Leuke mail Marloes, quote en tip en nieuwtje, super.
Tessa Dekkers
Lees verder
Je groene nieuwsbrief is lekker kort, gevarieerd en krachtig!
Elfa Gouman
Lees verder
Leuk gedaan en veel goede ideeën.
Previous
Next
Logo Marloes Durinck