Duurzaamheidscheck met gesprek

Duurzaam ondernemen, en daarmee bijdragen aan een betere wereld. Dat lijkt je wel wat, maar het voelt voor jou ook als de ver van je bed show. Wat kun jij nou doen met je onderneming? En wat moet je daar allemaal voor doen, of laten?

Alaska Valdez

Wil Jij Weten Hoe Jij Ervoor Staat Met Je Onderneming Op Duurzaam Gebied?

 Doe dan de duurzaamheidscheck met een aanvullend adviesgesprek. Zo ontdek jij wat de mogelijkheden zijn om binnen jouw bedrijf te ‘vergroenen’. Zodat jij goed voorbereid bent op de duurzame toekomst, want die gaat er zeker komen. Door duurzaam te ondernemen draag jij op jouw manier een steentje bij aan een betere wereld. 

Na De Check Met Gesprek Heb Je:

Inzicht, Duurzaam Advies Op Maat, Persoonlijk Adviesdocument en een Handig Naslagwerk

Ruimte om te groeien

🍃 Inzicht
 in waar je staat met je bedrijf qua duurzaam ondernemen

🍃 Advies Op Maat
over duurzaam ondernemen

🍃 Persoonlijk Adviesdocument
met daarin aandachtspunten waardoor je bijdraagt aan een betere wereld, kosten bespaart en dat positieve verschil maakt met je bedrijf

🍃 Handig Naslagwerk

Wat Anderen Zeggen

Inge WaltaEigenaar 10Pics
Lees verder
Marloes weet je op een liefdevolle manier duidelijk te maken waarom duurzaam ondernemen zo belangrijk is. Dat je met kleine stappen hele grote verschillen kan maken. Ik ben zo verrast en ontzettend dankbaar dat zij mij heeft laten inzien dat ik nog meer kleine stappen kan zetten om nog meer te doen voor onze planeet. Ik zou zeggen ga met Marloes in gesprek en kijk wat jij nog kan veranderen, op zowel privé als zakelijk gebied.
Brenda HarbersCoach
Lees verder
Jouw kennis over duurzaamheid is enorm uitgebreid. Jouw passie voelbaar. Ik zou je gelijk aanbevelen bij elke ondernemer.
Previous
Next
Prijs check met gesprek
De 12 beste duurzame tips voor ondernemers

Vraag het gratis e-boek aan zodat je weet hoe jij dat verschil maakt met je bedrijf.