Duurzaamheidscheck met gesprek

Duurzaam ondernemen, en daarmee bijdragen aan een betere wereld. Dat wil jij ook, maar het voelt voor jou ook als de ver van je bed show. Wat kun jij nou doen met je onderneming? En wat moet je daar allemaal voor doen, of laten?

Alaska Valdez

Wil Jij Weten Hoe Jij Ervoor Staat Met Je Onderneming Op Duurzaam Gebied?

Boek dan de duurzaamheidscheck met aanvullend adviesgesprek. Zo ontdek jij wat de mogelijkheden zijn om binnen jouw bedrijf te ‘vergroenen’. En ben jij goed voorbereid op de duurzame toekomst, want die gaat er zeker komen. Door duurzaam te ondernemen draag jij op jouw manier een steentje bij aan een betere wereld.Β 

Na De Check Met Gesprek Heb Je:

Inzicht, Duurzaam Advies Op Maat, een Persoonlijk Adviesdocument en een Handig Naslagwerk

Ruimte om te groeien

πŸƒ Inzicht
Β in waar je staat met je bedrijf qua duurzaam ondernemen

πŸƒ Advies Op Maat
over duurzaam ondernemen

πŸƒ Persoonlijk Adviesdocument
met daarin aandachtspunten waardoor je bijdraagt aan een betere wereld, kosten bespaart en dat positieve verschil maakt met je bedrijf

πŸƒ Handig Naslagwerk

Wat Anderen Zeggen

Claudia JaringCheck Claudia
Lees verder
Als het over duurzaamheid gaat, juist als je niet weet wat je niet weet, dan heb je Marloes nodig. Door middel van een diepte interview duikt Marloes je bedrijf in. Zij is een fijne gesprekspartner. Als duurzaamheidexpert komt zij met een rapport waar je mee aan de slag kan (moet πŸ˜‰).
Inge WaltaEigenaar 10Pics
Lees verder
Marloes weet je op een liefdevolle manier duidelijk te maken waarom duurzaam ondernemen zo belangrijk is. Dat je met kleine stappen hele grote verschillen kan maken. Ik ben zo verrast en ontzettend dankbaar dat zij mij heeft laten inzien dat ik nog meer kleine stappen kan zetten om nog meer te doen voor onze planeet. Ik zou zeggen ga met Marloes in gesprek en kijk wat jij nog kan veranderen, op zowel privΓ© als zakelijk gebied.
Brenda HarbersCoach
Lees verder
Jouw kennis over duurzaamheid is enorm uitgebreid. Jouw passie voelbaar. Ik zou je gelijk aanbevelen bij elke ondernemer.
Previous
Next
Prijs duurzaamheidscheck met gesprek
Prijs duurzaamheidscheck met gesprek