Advies voor MKB-ers over duurzaam ondernemen

Duurzame contentkalender 2023

Duurzame contentkalender 2023 - Marloes Durinck
Foto: Adnan Mistry - Unsplash

Duurzame dagen

Daar zijn ze weer, de duurzame dagen voor 2023. Je onderneemt duurzaam, of wilt dat gaan doen. Dat is al een uitdaging, want hoe doe je dat consequent? Je wilt ook graag je (potentiële) klanten inspireren omdat jij die positieve verandering wilt zijn en dat verschil wilt maken met je bedrijf.

Maar waar heb je het elke keer over op social media als duurzame ondernemer?

Hoe fijn is het als je aan de hand van een vooraf ingevulde kalender je onderwerpen kunt uitzoeken. Elke dag heeft tegenwoordig wel een of meerdere thema’s. Te veel om op te noemen soms, maar het mooie ervan is dat er ook veel duurzame dagen tussen zitten. Dagen die als thema duurzaamheid hebben. Vraag daarom hieronder de duurzame contentkalender voor 2023 aan. Een verzameling van allerlei duurzame dagen om als rode draad door je content te laten lopen. Zo zit jij nooit meer om input verlegen. 

Veel duurzame inspiratie gewenst!

PS De duurzame contentkalender is met grote zorg samengesteld, maar het kan natuurlijk altijd zijn dat er een foutje ingeslopen is.. Mocht je die vinden, laat het dan vooral weten.

Vraag hieronder de duurzame contentkalender voor 2023 aan. Een verzameling van allerlei belangrijke dagen met duurzaamheid als rode draad.