Blogs duurzaam ondernemen 

              Blog serie e-camper

Duurzaam ondernemen. Een enorm breed begrip en voor velen misschien
ook een vaag begrip. Wat is het wel en wat is het niet? De blogs gaan over voorbeelden van duurzaam ondernemen, de keuzes, de afwegingen die je
moet maken, of soms zelfs de dilemma’s waar je tegenaan loopt als je duurzaam gaat ondernemen, of al duurzaam onderneemt.  

Laat je in deze blog serie inspireren over allerlei onderwerpen die met duurzaam ondernemen te maken hebben. Voor degenen die nog helemaal
niet daarmee bezig zijn, een stukje onderweg zijn of al ‘all the way’
duurzaam zijn. 

Vragen of jouw visie op duurzaam ondernemen?
Laat het weten bij de reacties.

Groene groet,

Wie mij al wat langer kent weet dat een van mijn lang gekoesterde dromen een camper is. Al van way back voor Corona. De vrijheid om te gaan en staan waar ik wil. Ik zie het al helemaal voor me: ontspannen vertoevend voor mijn camper midden in de natuur. De warme stralen van de opkomende zon op mijn toet, mok thee in mijn hand, getsjilp van de vogels om me heen, frisse, natte voeten van de dauwdruppels in het gras… Heerlijk!

Maar ik zoek niet alleen die vrijheid. Ik zoek ook de mogelijkheid om vanuit verschillende plekken te werken, waar ook ter wereld. Locatie onafhankelijk werken in de meest ultieme vorm, voor mij dan. Ook dat is wat mij betreft duurzaam ondernemen.  

In deze blog serie neem ik je mee op reis hoe ik mijn camper plan vorm geef.

Droom jij hier ook van? Lees dan met me mee in deze blog serie. Misschien helpen mijn ervaringen je in het uitvoeren van jouw droom. Of misschien ben jij een ‘leunstoelreiziger’, en ‘reis’ je mee vanuit huis. In welke vorm dan ook hoop ik dat je mee geniet op weg naar mijn camper.

Vragen, tips of ervaringen? Mis je onderwerpen? Laat het weten bij de reacties.

Groene reisgroet,

Marloes

Marloes

Blog serie e-camper: Duurzaam met een camper

In deze blog heb ik het over die olifant in de kamer als het gaat over duurzaamheid en vervoer en dan specifiek het hebben van een auto. In mijn geval is dat het willen aanschaffen van een camper.

Ook al kan het soms ongemakkelijk zijn, uiteindelijk is het toch het meest prettig als je een issue wel direct bij de horens vat, het benoemt en bespreekbaar maakt. En niet negeren zoals die bekende olifant in de kamer.

Lees verder »
HPP-certificaat-2021-kleur v2

10 Reacties

  1. Super leuk om te horen en te lezen Marloes. Het is niet mijn ambitie om er zelf ook 1 aan te schaffen. Wel om dit een keer te doen met m’n gezin. Maar de helft wilt niet haha. Ik volg graag jouw avonturen. Succes!

  2. Oh wat gaaf! Ik heb ooit drie weken door Australië heen gecamperd. Dat was zo tof met die geweldige Australische natuur. Dat gun ik je!

  3. Wat leuk om dit te lezen over jou Marloes! Super gaaf en ik zie het helemaal voor me hoe je zult rondtoeren en dat ergens op een verrassende plek zit te genieten. Hoe meer ik je leer kennen, hoe meer overeenkomsten ik tegenkom, ons verleden en reizende bestaan, en hoe we allebei ondernemen willen koppelen aan vrijheid en avontuur! Kom eens naar Perth zou ik zeggen, met je camper. Dan kunnen we samen een reis maken. 🎉

    1. Wat fijn Marloes dat jij deze droom hebt, kan ik mooi een beetje bij jou afkijken! Succes en ik volg je graag!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

12 tips om duurzamer te ondernemen

Vraag hier je 12 tips aan hoe je duurzamer kunt ondernemen