f248c69b0509b8f4b5281353cde58cc5

Blogserie E-camper

Wie mij al wat langer kent weet dat een van mijn lang gekoesterde dromen een camper is. 
Al van way back voor Corona. De vrijheid om te gaan en staan waar ik wil. Bevalt een plek me dan blijf ik er langer, bevalt het me niet, camper aanslingeren en weer verder. Ik zie het al helemaal voor me: ontspannen vertoevend voor mijn camper midden in de natuur. De warme stralen van de opkomende zon op mijn toet, mok thee in mijn hand, getsjilp van de vogels om me heen, frisse, natte voeten van de dauwdruppels in het gras… Heerlijk!

Maar ik zoek niet alleen die vrijheid. Ik zoek ook de mogelijkheid om vanuit verschillende plekken te werken, waar ook ter wereld. Locatie onafhankelijk werken in de meest ultieme vorm, voor mij dan. Ook dat is wat mij betreft duurzaam ondernemen. Ik ben het meest in mijn nopjes als ik volop variatie heb en nieuwe dingen ontdek. Dan is locatie onafhankelijk werken natuurlijk DE manier.

In deze blog serie neem ik je mee op reis hoe mijn camper plan vorm krijgt.

Is dit ook jouw droom? Lees dan met me mee in deze blog serie. Misschien helpen mijn ervaringen je in het uitvoeren van jouw droom. Of misschien ben jij een ‘leunstoelreiziger’, en ‘reis’ je mee vanuit huis. Alles is goed. In welke vorm dan ook hoop ik dat je mee geniet op weg naar mijn camper plan.

Vragen, tips of ervaringen? Of mis je onderwerpen? Leuk als je een reactie achterlaat en het laat weten.

Groene reisgroet, 

Marloes

HPP-certificaat-2021-kleur v2

10 Reacties

  1. Super leuk om te horen en te lezen Marloes. Het is niet mijn ambitie om er zelf ook 1 aan te schaffen. Wel om dit een keer te doen met m’n gezin. Maar de helft wilt niet haha. Ik volg graag jouw avonturen. Succes!

  2. Oh wat gaaf! Ik heb ooit drie weken door Australië heen gecamperd. Dat was zo tof met die geweldige Australische natuur. Dat gun ik je!

  3. Wat leuk om dit te lezen over jou Marloes! Super gaaf en ik zie het helemaal voor me hoe je zult rondtoeren en dat ergens op een verrassende plek zit te genieten. Hoe meer ik je leer kennen, hoe meer overeenkomsten ik tegenkom, ons verleden en reizende bestaan, en hoe we allebei ondernemen willen koppelen aan vrijheid en avontuur! Kom eens naar Perth zou ik zeggen, met je camper. Dan kunnen we samen een reis maken. 🎉

    1. Wat fijn Marloes dat jij deze droom hebt, kan ik mooi een beetje bij jou afkijken! Succes en ik volg je graag!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

12 tips om duurzamer te ondernemen

Vraag hier je 12 tips aan hoe je duurzamer kunt ondernemen