Duurzaam advies

Of het nou om een e-boek, een adviesgesprek of het online 1 op 1 traject gaat, ik ben er om jou en je bedrijf te helpen bij het maken van duurzame stappen. Persoonlijk, praktisch, luchtig en met af en toe een vleugje humor.
no business on a dead planet sign
Foto: Markus Spiske - Unsplash

Kennismaken

Wil je eerst verder kennis met mij maken? Geen probleem, klik op de knop hieronder om een kennismakingsgesprek in te plannen.

Duurzaamheidscheck met gesprek

Duurzaam ondernemen, en daarmee bijdragen aan een betere wereld. Dat wil jij ook, maar het voelt voor jou ook als de ver van je bed show. Wat kun jij nou doen met je onderneming? En wat moet je daar allemaal voor doen, of laten?

Wil jij weten hoe jij ervoor staat met je onderneming op duurzaam gebied?
Kritisch - vergrootglas

Hulp bij duurzaam ondernemen

Klaar voor een duurzame toekomst met je bedrijf – online 1 op 1 traject

Kompas
Foto: Jaimie Street - Unsplash

Hoe kun jij nog meer van betekenis zijn met je bedrijf? Investeren in jezelf, je bedrijf en de toekomst. Want linksom of rechtsom wordt die toekomst duurzaam, dan kun je er maar beter klaar voor zijn toch?

Na het traject ga jij die positieve bijdrage leveren met je bedrijf aan een betere wereld. Met alle voordelen die daarbij horen.

Direct starten met duurzaam ondernemen

Een praktische gids waarmee je direct van start kunt met duurzaam ondernemen.
Met 52 duurzame tips op een rijtje, zodat jij direct start met een bijdrage aan een betere wereld, je leef/werkomgeving fijner maakt, kosten bespaart, zorgt voor een schoner milieu en nog veel meer voordelen.

Bij elke tip vermeld ik de voordelen en geef ik aan hoe je ze praktisch kunt toepassen. Ook wissel ik het e-boek af met handige overzichten en checklists. 

Vliegende start
Foto: Lars Kuczynski - Unsplash