Aanbod

Of het nou om een e-boek, adviesgesprek of de online cursus gaat, ik ben er om jou en je bedrijf te helpen bij het maken van duurzame stappen. Persoonlijk, praktisch, luchtig en met af en toe een vleugje humor.
no business on a dead planet sign
Foto: Markus Spiske - Unsplash

Wil je eerst een gratis inspiratiesessie met mij? Ook dat kan. Leg je uitdaging qua duurzaam ondernemen aan mij voor en ik help je met wat tips. Klik op de knop om een vrijblijvend gesprek in te plannen.

Duurzaam-heidscheck
met gesprek

Duurzaam ondernemen, en daarmee bijdragen aan een betere wereld. Dat lijkt je wel wat, maar het voelt voor jou ook als de ver van je bed show. Wat kun jij nou doen met je onderneming? En wat moet je daar allemaal voor doen, of laten?

Wil jij weten hoe jij ervoor staat met je onderneming op duurzaam gebied?

In gesprek
Foto: Marleen Sahetapy
Bijdragen aan een betere wereld
Foto: Jeremy Bezanger - Unsplash

1 op 1 traject

Work in progress, ik ben op de achtergrond hard aan het werk om het 1 op 1 traject aan te passen. Nog even geduld a.u.b.

Het traject levert je als resultaat dat je eindelijk die positieve bijdrage gaat leveren met je bedrijf aan een betere wereld. Wil je al meer weten over het traject? Plan dan geheel vrijblijvend een sessie met mij in.

Vliegende start voor ondernemen

Een praktische gids waarmee je direct kunt beginnen met duurzaam ondernemen.
Met 52 duurzame tips op een rijtje, zodat jij een vliegende start maakt met een bijdrage aan een betere wereld, je leef/werkomgeving fijner maakt, kosten bespaart, zorgt voor een schoner milieu en nog veel meer voordelen.

Bij elke tip vermeld ik de voordelen en geef ik aan
hoe je ze praktisch kunt toepassen. Ook wissel ik
het e-boek af met handige overzichten en checklists. 

Vliegende start
Foto: Lars Kuczynski - Unsplash